Returpolitik

Hvordan returnerer jeg en vare?
Det er heldigvis ikke svært! Indtast din email og dit ordrenummer på siden "Kontakt os" og følg anvisningerne. Du vil herefter modtage en fragtlabel på mail som du kan tape fast på pakken. En fragtlabel bestilt igennem vores returportal koster 49kr. Ved returnering af ordrer husk at gemme din kvittering fra indleveringsstedet, da du bærer ansvaret for pakken til vi modtager den.
 
Kan jeg returnere eller ombytte en vare?
Ja, og du behøver ikke skynde dig! Du har nemlig hele 14 dage fra købstidspunktet til at returnere eller få ombyttet din vare. Det er dog vigtigt, at du returnerer varen i samme stand, som da du modtog den. Vi tager derfor ikke produkter retur, som har været brugt, eller som ikke er i den originale emballage. 

Hvad koster det at returnere eller ombytte en vare?
Du betaler selv fragten, når du sender en vare retur, men resten ordner vi.
Vi håndterer en ombytning ved, at refundere beløbet, og så har du mulighed for at bestille en ny vare med det samme. Det sikrer, at du hurtigst muligt, får den rette vare leveret. En fragtlabel bestilt igennem vores returportal koster 49kr. Afviser du at modtage varen ved levering vil der blive fratrukket 49kr. til returfragt når vi behandler returordren.

Kan jeg returnere eller ombytte i jeres butik?
Du er altid velkommen til at returnere eller ombytte din vare i vores butik, men husk at medbringe din ordrekvittering. Vi refunderer kun penge til den konto, du benyttede, da du betalte for ordren.

Har I modtaget min returordre?
Vi behandler dagligt returordrer, og du modtager en mail fra os, så snart vi er færdige med din returpakke.

Hvornår får jeg mine penge retur?
Når din returordre er færdigbehandlet hos os, har du typisk pengene tilbage på din konto indenfor 5 bankdage. Ved visse korttyper kan der dog gå op til 30 bankdage, før du modtager pengene. Da dette er normal procedure for disse korttyper, kan vi desværre ikke gøre noget for, at pengene går hurtigere ind.