Min parfume og jeg

Billige parfumer

Hvilken duft passer mig?

Påføring af parfume er nu en del af hverdagens personlig hygiejne for mange mennesker. For at duften understreger bærerens personlighed og ikke forekommer påtrængende eller endda upassende, skal du vælge en parfume, der passer til din egen type og stil.

Hver af de forskellige dufte harmoniserer med forskellige personligheder. Nedenfor viser vi hvilke duftverdener der passer til hvilken personlighed og hvordan man finder den rigtige parfume.

Valget efter dufttyper

En parfume skal ikke kun dufte behageligt, men også formidle bærerens personlighed udefra. Det er derfor især vigtigt at vælge en duft, der passer til din type. For at træffe det rigtige valg, skal du først overveje, hvilke egenskaber der bedst gælder for dig selv og derefter bestemme den rigtige duft.

Kvinders duftverdener

Skønhed og himmel

Romantiske kvinder er følelsesladede mennesker, der har en stærk empati og nærmer sig deres medmennesker med forståelse. Samvær ved levende lys, kontemplative vandreture i skoven og stille øjeblikke er især elsket af den romantiske. Derfor passer blomster- og frugtagtig dufte, såsom kirsebærblomst, rose eller violet, særlig godt med den romantiske duftform. 

Duftvand teamet kan anbefale K1 - Blomsterbombe og K2 - Frøken

Kraft og eventyr

Sportslige kvinder foretrækker ikke kun, at det er ukompliceret og afslappet i mode, de udstråler også en vis lethed i livet og frem for alt skinner gennem deres naturlighed. Til den sportslige dufttype anbefales frugtagtig og friske duftstoffer, som understreger denne lethed. En antydning af friskhed er for eksempel bergamot eller melon. 

Elegance og luksus

Den elegante type overbeviser i hverdagen med sin stil og god smag. En ægte dame har derfor brug for en duft, der understreger denne elegance og demonstrerer hendes sans for stil. Elegante kvinder bør derfor bruge pulverformige blomsterdufter, såsom rose eller jasmin. 

Duftvand teamet kan anbefale K4 - Livet er Smukt og K2 - Frøken

Lidenskab og fristelse

Forføreren ved nøjagtigt, hvordan man bruger hendes charme til at vende hovedet på den mandlige verden. For at forbedre denne effekt skal duften være lige så sensuel og attraktiv som forføreren selv. Orientalske duftstoffer som patchouli, vanille eller rav understreger deres sensualitet og er især feminine og attraktive. 

Duftvand teamet kan anbefale K3 - Sort Valmue og K2 - Frøken

Mandlige duftarter

Forretning

Den maskuline type har en særlig maskulin virkning på hans omverden og opfattes som en "macho fyr". I overensstemmelse med dets staselige udseende har denne type brug for en duft, der reflekterer denne styrke og kraft. For den maskuline type er det kun bitter og røgfyldte dufte, såsom moskus, der kommer i tvivl. 

Duftvand teamet kan anbefale M2 - Sort Kode

Magt

Den sporty type er ikke kun kendetegnet ved en afslappet modestil, men også af dens initiativrige og ukomplicerede måde. Friske og lette duftstoffer, såsom aqua eller citron, passer derfor bedst med atletiske mænd. 

Duftvand teamet kan anbefale M1 - Duftvand

Eventyr og trend

Den moderne mand er bekendt med de nyeste modetrends og vil ikke gå glip af nogen af ​​dem. I søgen efter nye trends er han åben for forandring og kan lide at deltage i eksperimenter. For at understrege hans personlighed har den moderne mand brug for en lige så frisk og trendy duft. Frugtagtige dufte som mandarin eller grønt æble egner sig ideelt til dette. 

Duftvand teamet kan anbefale M3 - Den Vilde og M4 - Guldbarren

Elegance og luksus

Elegance og stil er lige så meget en del af den elegante mands liv som selvtillid og smag. Den elegante type er klassisk i enhver situation og fortryller kvinderne med sin meget specielle charme. Ligesom modestilen, skal parfume være mere klassisk. Blomster og krydret dufte, såsom lavendel, sandeltræ og violet, afspejler denne elegance, som den elegante type udgør. 

Duftvand teamet kan anbefale M3 - Den Vilde

Indsend en kommentar