Salgsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Duftvand. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Duftvand

Kontaktoplysninger

KS Aktiver
Herslev Bygade 14,
4000 Roskilde

Mail: hej@Duftvand.dk

DOKUMENTATION & VEJLEDNING

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Duftvand. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art.

LEVERING & TRANSPORT

Alle bestillinger sendes med PostNord/DAO, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Duftvand. Varerne sendes som udgangspunkt indenfor 24 timer (mandag-fredag) efter modtaget ordre samt betaling. Levering på købers adresse/nærmeste posthus i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 2-3 hverdage, ved ekspreslevering og 5-7 dage ved normal levering. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således afvige.

RETURNERING

Ønsker du at returnere en vare, skal det gøres ved at informere os først via vores kontaktformular under siden "Kontakt os"

Herefter kan pakken returneres.

Sendes pakken retur til os til afhentning i en pakkeboks, kan vi afvise at modtage pakken eller opkræve et gebyr på 49 kr for afhentning. 

ANSVAR FOR VARERNE

Ansvaret for varer bestilt i vores webshop overgår til køber på leveringstidspunktet. Ved returnering af ordrer husk at gemme din kvittering fra indleveringsstedet, da du bærer ansvaret for pakken til vi modtager den. 

GAVEKORT

Gavekort kan anvendes online på webshoppen. Et gavekort er gyldigt i 3 år fra købsdatoen. Gavekort kan ikke refunderes.

REKLAMATION

Reklamationsretten i Danmark er 2 år og vi følger købeloven i forbindelse med reklamationer. Hvis du opdager en fejl, skal du straks rette henvendelse til Duftvand. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Duftvand.

Vi giver altid garanti på vores parfumer, så du kan trygt handle hos os. Garantien på vores produkter gælder 30 dage fra købsdato. Garantien dækker, at produktet fungere som oplyst på hjemmesiden.

Almindelig slitage ved brug af produktet, selvforskyldte skader osv. dækkes ikke af garantien, da dette altid vil skade produktet. 

FRI FRAGT

Køb med en samlet værdi på mere end 499kr. efter eventuelle rabatter, har mulighed for at vælge fri fragt ved forsendelse til pakkeboks. Dette gælder kun på ordrer med modtageradresse i Danmark.  

FORTRYDELSESRET

Duftvand, yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Duftvand underrettes herom senest 30 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan IKKE fortryde et køb ved at nægte modtagelse, dette vil ikke blive opfattet som en udnyttelse af fortrydelsesretten, medmindre du samtidig giver Duftvand tydelig besked om, at du ønsker at fortryde købet.

GAVE VED KØB FOR ET VIST BELØB

Har du i forbindelse med dit køb modtaget en gave (fordi dit køb overstiger et vist beløb) og ønsker at returnere dine købte varer, skal denne gave returneres sammen med de øvrige varer. Ønsker du kun at returnere dele af dit køb (så din samlede ordre ikke længere overstiger det beløb, som gør dig berettiget til gaven), skal gaven returneres sammen med de uønskede produkter. Returneres gaven ikke, vil prisen på gaven blive modregnet i det beløb der skal refunderes til dig. Disse gaver kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter - som f.eks. forhandlerrabat. 

PRIS & BETALING

På Duftvand har du mulighed for at betale med Dankort, Mastercard, Visa kort, ApplePay. Ordrebeløbet hæves når ordren afsendes fra vores lager. Alle priser på Duftvands Webshop (www.Duftvand.dk) er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.  
På din bankudskrift vil “Duftvand" være en del af beskrivelsen ud for det betalte beløb. 

Prisnedsættelser i forbindelse med kampagner gælder ikke gavekort, i forvejen nedsatte varer. 

Duftvand forbeholder sig retten til at annullere en ordre i tilfælde af tastefejl, prisfejl, tekniske fejl eller udsolgte varer.

Sidst opdateret 02/01/2024