Parfume tricks

billige parfumer

Gnide parfume på huden

At gnide parfume på huden er en fejltagelse, der foretages særlig ofte. Parfume sprøjtes på håndledet og gnides derefter ind. Men det forstærker ikke parfumens duft - tværtimod: dette ødelægger duftmolekylerne og fremskynder fordampningen. Duftstoffer udfolder sig ikke på huden, men fordampes straks efter gnidning.

Påfør parfume på de rigtige steder

Det gør ikke meget, hvis du bare sprøjter parfume ubetinget. Det er meget mere effektivt, hvis du lægger duften på dekolletagen, nakken og håndleddene. Parfume kan fungere særlig godt på disse tre steder. Ved at anvende den på nakken og halsen, omgiver en behagelig duft dig hele tiden, og fordi du ofte bevæges, spredes duften også fra håndleddene.

Spray parfume på tøj

Mange kan lide at sprøjte parfume på tøj, så det også lugter godt. Dette er dog ikke tilrådeligt af to grunde: Duftmolekyler kan ikke udfolde sig ordentligt på syntetisk beklædning, så parfume bør, hvis overhovedet, kun sprøjtes på naturlige materialer som bomuld. Yderligere kan ingredienserne i parfume føre til grimme pletter, fordi de reagerer med farvepigmenterne i tøjet.

Forkert opbevaring

Mange mennesker opbevarer deres parfumer i badeværelset på hylder. Dette er dog ikke godt for indholdet, fordi lys og varme fremmer forfald. Det er bedst at opbevare parfume på et mørkt og køligt sted. Lad derfor flaskerne være i deres emballage for at beskytte dem mod lys og opbevar dem f.eks. I soveværelset. Find et beskyttet sted i et skab eller kommode til dine duftstoffer - de vil takke dig med en lang holdbarhed.

Spray på tør hud

Det anbefales ikke at sprøjte en parfume på tør hud. For at en parfume skal udvikle sig fuldt ud, har den brug for fugt. Tør hud fjerner den nødvendige fugtighed fra duften, og duften kommer ikke rigtig godt til. Det tilrådes derfor først at påføre en duftneutral bodylotion på huden og først derefter påføre parfume.

Pas på mængden

Ingen ønsker, at parfume, du bærer, skal være for påtrængende. Mennesker i en duftsky omtales altid i undersøgelser og undersøgelser som et ubehageligt udseende. Mindre er derfor mere - brug din duft sparsomt.

Smykker og parfume

Specielt smykker lavet af ædelstene eller perler tolererer ofte ikke at blive sprøjtet direkte med parfume. Kemiske reaktioner kan få den til at miste sin glans og se kedelig ud. Af denne grund er det bedre at først påføre parfume og først derefter tage smykkerne på.

Indsend en kommentar